Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. zamknij

Menu Restauracji

Każdy zestaw zawiera kawę lub herbatę oraz sok 200ml.Śniadania serwujemy wyłącznie do godziny 11:00

Zestaw 1

Jajecznica z dwóch jaj (szynka lub boczek, cebula), ser, wędliny, pomidor, ogórek.
30 zł 

Zestaw 2

Omlet z szynką, pomidorem, serem i cebulą,tosty, twarożek ze szczypiorkiem.
30 zł 

Zestaw 3

Kiełbasa śląska z grilla, jajko gotowane,ser, pomidor, ogórek.

30 zł 

Carpaccio wołowe

24

Talerz wędlin cas tapas (dla dwóch osób)

67

Ozorki cielęce w delikatnej galaretce z sosem jogurtowo - ziołowym

13

Sałaty z grillowaną górką cielęcą, pomidorem malinowym skropione vinagrette

34

Kruche sałaty podane z grillowanym kurczakiem, pikantną pomarańczą i awokado

25

Łosoś wędzony ułożony na placku ziemniaczanym oblany sosem jogurtowym

23

Smażone prawdziwki z grillowanym kozim serem, podane na chrupiących sałatach

25

Żurek na białej kiełbasie

12

Zupa cebulowa z grzanką serową

10

Kremowa zupa pomidorowa z bazylią i bitą śmietaną

10

Bulion mięsny z cielęcymi klopsikami

12

Grillowana pierś z kurczaka na sosie pesto z oliwną tagliatelle i warzywami

34

Kurczak curry na mleku kokosowym z ryżem

35

Udo gęsi na modrej kapuście z gotowanymi ziemniakami

39

Gołąbek we włoskiej kapuście na sosie borowikowym z maślanymi ziemniakami

26

Szaszłyk wieprzowy podany z pieczonymi ziemniakami i sosem jogurtowym

29

Marynowana polędwica wieprzowa ułożona na sosie z borowików suszonych, podana z krokietami i brokułami

38

Cielęcina osobucco z szafranowym risotto

57

Stek z polędwicy wołowej z ostrym sosem z kolorowego pieprzu, podany z krokietami i warzywami gotowanymi

61

Gicz jagnięca podana z pieczonym ziemniakiem okraszonym tymiankowym twarożkiem

53

Gulasz z jelenia podany z kaszą okraszoną boczkiem i zasmażanymi buraczkami

45

Łosoś (filet) pieczony w boczku, podany na sosie z sielonych szparag z dodatkiem gotowanych ziemniaków i warzyw

39

Grillowany stek z tuńczyka (filet) na sosie musztardowo - winnym z maślanymi ziemniakami i warzywami

48

Halibut pieczony w sosie z pomidorów suszonych z dodatkiem dzikiego ryżu i grillowanego bakłażana

48

Pierożki z łososiem i szpinakiem

24

Warzywa pieczone w tempurze ułożone na dzikim ryżu

18

Szafranowe risotto z borowikami i parmezanem

27

Makaron penne a'la putanesca

22

Ciastko z płynną czekoladą

14

Tarta ze świeżymi owocami

15

Owoce zapiekane z kruszonką

15

Lody a'la rafaello z bitą śmietaną i świeżymi truskawkami

16

Powyższe informacje o cenie nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66, § 1 Kodeksu Cywilnego.
 
 
 
 

partnerzy