Nasza strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. zamknij

Menu Restauracji

Każdy zestaw zawiera kawę lub herbatę oraz sok 200ml.Śniadania serwujemy wyłącznie do godziny 11:00  

Zestaw 1

Jajecznica z dwóch jaj (szynka lub boczek, cebula), ser, wędliny, pomidor, ogórek.
30 zł 

Zestaw 2

Omlet z szynką, pomidorem, serem i cebulą, tosty, twarożek ze szczypiorkiem.
30 zł 

Zestaw 3

Kiełbasa śląska z grilla, jajko gotowane, ser, pomidor, ogórek.

30 zł 

Carpaccio wołowe

24

Pieczony camembert podany ze świeżymi sałatami i sosem truskawkowym

24

Kruche sałaty podane z pieczonym burakiem i kozim serem

23

Łosoś wędzony ułożony na placku ziemniaczanym oblany sosem jogurtowym

23

Smażone krewetki ułożone na szafranowym risotto

32

Żurek na białej kiełbasie

12

Zupa serowa z grzankami czosnkowymi

12

Krem z pieczonych buraków z rukolą i białym serem

11

Rosół z domowym makaronem

10

Kaczka pieczona na modrej kapuście z jabłkami i żurawiną, podana z kluskami

58

Zrazy wołowe z kaszą i buraczkami

36

Kurczak curry na mleku kokosowym z ryżem

35

Kotlet "de volaille" smażony w głębokim tłuszczu w towarzystwie chrupiących frytek i świeżych surówek

25

Gołąbek we włoskiej kapuście na sosie borowikowym z maślanymi ziemniakami

26

Polędwica wieprzowa faszerowana szpinakiem ułożona na kremowym puree ziemniaczanym z dodatkiem sosu prowansalskiego

36

Sznycel cielęcy z jajkiem sadzonym i masłem ziołowym podany z kapustą zasmażaną i gotowanymi ziemniakami

34

Pieczeń z udźca cielęcego we własnym sosie podana z ziemniakami pieczonymi z tymiankiem i czosnkiem w towarzystwie grillowanych warzyw

38

Stek z polędwicy wołowej z ostrym sosem z kolorowego pieprzu, podany z krokietami i warzywami gotowanymi

61

Gulasz z jelenia podany z kaszą okraszoną boczkiem i zasmażanymi buraczkami

45

Filet z łososia pieczony w boczku podany na sosie z zielonych szparag z dodatkiem gotowanych ziemniaków i warzyw

39

Pierożki z łososiem i szpinakiem

24

Pieczony filet sandacza oblany sosem z szyjek rakowych podany z kremowym puree i grillowanymi warzywami

44

Warzywa pieczone w tempurze ułożone na dzikim ryżu

18

Szafranowe risotto z borowikami i parmezanem

27

Pieczone roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i białym serem

12

Ciastko z płynną czekoladą

14

Owoce zapiekane z kruszonką

15

Lody a'la rafaello z bitą śmietaną i świeżymi truskawkami

16

Naleśnik z gorącymi malinami

17

Powyższe informacje o cenie nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66, § 1 Kodeksu Cywilnego.
 
 
 
 

partnerzy